7 Eylül’de Steam‘de satışa sunulan Tokyo Dark, anime tarzı, polisiye içerikli ve aynı zamanda bir görsel roman olan korku oyunu.

Oyunun ana karakteri Ayumi bir polistir ve iş arkadaşı Kazuki kaçırılır. İş arkadaşını bulmak için işe koyulan Ayumi bulduğu ipuçları sonucunda Reina‘nın peşine düşer. Reina sinirli, tuhaf hareketleri olan, psikolojik dengesi bozuk ve son derece tehlikeli bir karakterdir.
 Tokyo Dark, bu tarz oyunlar arasında biraz daha farklı çünkü bulduğumuz ipuçları ve nesneleri uygun kombinasyonda tamamlayıp bulmaca içinde bulmaca çözmekten ziyade direkt olarak oyunun hikayesindeki gizeme odaklanıyoruz.

Oyun bölümlerden oluşuyor. Yaptığımız seçimler hikayenin akışını değiştirebiliyor. Dolayısıyla oyun birden farklı sona sahip.

Oyundaki en önemli nokta ise bütün bu psikolojik gerilime rağmen ana karakterimiz Ayumi‘nin aklını kaçırmasını önlemek! Profesyonelliğini, akıl sağlığını, stresini vb. stabil
tutmamız gerekiyor.  Steam‘de oldukça olumlu geri dönüşler alan oyun gerçekten gerilim yüklü anlarla dolu. Oyunda flashbackler mevcut, bu sayede karakterler hakkında daha iyi bilgi sahibi oluyoruz. Görsel olarak oyun içi videoları ve gayet başarılı grafikleriyle oyuncuyu tatmin ediyor.

Oyunun Türkçe dil desteği bulunmamakta.
Fiyatı 27,00₺.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here