PUBG Yeni Sezon Başlıyor. Leaderboard Ne Zaman Sıfırlanıyor?

Leaderboard ne zaman sıfırlanacak ?

Merhaba fpsgametr takipçileri bugün sizlerle PUBG News sayfasında paylaşılan PUBG Leaderboard ne zaman sıfırlanacak bunun bilgisini size aktaracağız;


”OYUNCULAR,

Skor tablosunu sıfırlamak için bekleyen tüm kullanıcılar için özür dileriz. 11 Ekim’de 11:00 KST / 4AM CEST / 10 Ekim’de 7PM PDT ‘de yeni bir sezon başlatmayı planlıyorduk. Bununla birlikte, eşzamanlı kullanıcılarımız hızla artıyor ve yeni sezonun hemen başlayarak sana rahat ve kesintisiz bir oyun deneyimi sunamayabileceğimiz konusunda gerçekten endişe duyuyoruz. Daha güvenilir bir hizmet sunabilmek için, bazı arka plan iyileştirmeleri yapmamız gerekiyor.

LEADERBOARD SIFIRLANMASI

– Mevcut skor tabloları sezonu sona erdi: 10 Ekim’de 11:00 KST / 4AM CEST / 9 Ekim’de 7PM PDT’de

– Skor tablosu yeni sezonunda başlıyor: 19 Ekim’de saat 11’de KST / 4AM CEST / 16 Ekim’de saat 7’de PDT’de

– Kullanıcılar yeni sezon başlamadan oyuna devam edebilir, ancak oyun sonuçları kaydedilmez

– Yeni sezon öncesinde sunucu bakımı olabilir ve sizi daha fazla bilgi ile güncel tutabiliriz Lider panosunun sıfırlama zamanlamasındaki bu değişiklikten dolayı içtenlikle özür dileriz. Uzun vadeli oyunu kullanıcılarımız için eğlenceli hale getirmek için bu değişiklikleri uyguladığımızı anlamış olduğunuz için teşekkür ederiz. ”

Kaynak: https://www.playbattlegrounds.com/news/96.pu

PUBG TESTİ İÇİN;

http://https://fpsgametr.com/testler/pubg-sinirlari-zorlayacak-bilgi-dikkat-testi.html

PUBG FPS ARTTIRMAK İÇİN ;

PlayerUnknown’s Battlegrounds(PUBG) FPS ARTTIRMAK ( EN DETAYLI REHBER)

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here